Vervoer van uw goederen in Dordrecht

Gaat u verhuizen? Of gaat u tijdelijk ergens anders wonen en heeft u een koerier in Dordrecht nodig die uw spullen veilig naar de plek van bestemming brengt? Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn er voor het vervoer van al uw spullen. Gaat u emigreren? Dat is voor ons geen probleem, want wij verzorgen ook vervoer van en naar het buitenland. Wij zijn een betrouwbaar koeriersbedrijf dat zich houdt aan de gemaakte afspraken. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw goederen om. Wij beschikken over jonge en betrouwbare bedrijfswagens, voorzien van navigatie en een mobiele telefoon. Uw zending is altijd en overal te traceren!

Scheepsvaart vervoer vanuit Dordrecht

Bij ons zit u ook goed voor scheepsvaart vervoer vanuit Dordrecht of omgeving van Dordrecht. Door onze jarenlange ervaring als Shipchandler zijn wij er voor uw nationale en internationale scheepsleveranties. Vanuit een modern pand worden de opdrachten voor uw vervoer gecoördineerd en wordt onze logistiek gemanaged.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze wat betreft vervoer? Of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact op, wij staan u graag te woord. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen via het contactformulier op de contactpagina. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.