Bezorgen in Dordrecht

Wilt u een pakket laten bezorgen vanuit Dordrecht of omgeving Dordrecht? Dan bent u bij 0800 Snelkoerier aan het juiste adres. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming dat in korte is uitgegroeid tot een professioneel koeriersbedrijf. Op het gebied van bezorgen zijn wij erg flexibel. U zegt wat u wilt en wij doen het, wij bezorgen zoals u dat wilt. Wilt u een telefoontje bij aflevering? Of wilt u dat wij uw pakketje precies om 15.00 uur bezorgen? Dat is voor ons geen probleem. Wij houden ons altijd aan onze afspraken. Door onze professionele navigatieapparatuur en mobiele telefoons werken wij tijdsbesparend en dat merkt u in de kosten.

Koel- en vriestransporten bezorgen

Ook voor het bezorgen van koel- en vriestransporten in Dordrecht en regio Dordrecht zit u goed bij ons. Wij beschikken over speciale wagens die ervoor zorgen dat uw goederen koel op de plaats van bestemming komen. Wij nemen binnen de transportbranche een unieke positie in. Wij staan voor een betrouwbare dienstverlening zonder overdreven formaliteiten. Wij bezorgen overigens niet alleen in Dordrecht, maar ook in de rest van Nederland en zelfs internationaal.

Zoekt u een betrouwbare koerier in Dordrecht of regio Dordrecht die uw goederen kan bezorgen? Neem dan contact op met 0800 Snelkoerier.